Faring vindt talent, gegarandeerd
Faring vindt talent, gegarandeerd

Contactinformatie

Wilt u meer weten over de dienstverlening van Faring? Neem dan contact met ons op.


telefoon 040 - 250 12 20
e-mail info@faring.nl
of maak gebruik van het contactformulier

 

 

Talentmanagement

Menselijk talent is het nieuwe kapitaal van organisaties. Het vinden, ontwikkelen en behouden van talent staat bij steeds meer bedrijven centraal om succesvol een organisatie te kunnen aansturen. Kennis, innovatie en talent gaan het verschil maken. Als organisatie is het dus van cruciaal belang te komen tot optimale investeringen in talent: van het werven, tot het ontwikkelen en vooral ook tot het impactvol inzetten binnen de organisatie.

B2DNA - partner van Faring Talent Search op het gebied van strategische gedragsverandering


Faring en B².DNA werken intensief samen: ieder vanuit eigen expertise en ervaring, maar vanuit gecombineerde passie en verbinding met de uitdagingen rond talentmanagement bij onze klanten. De expertise van Faring richt zich met name op het werven van talent en B².DNA richt zich op het ontwikkelen van talent én op het creëren van een organisatiecontext waarin talent zich optimaal kan ontwikkelen.

Omdat tot een succesvolle aanpak te komen van werven, ontwikkelen en behouden werken wij vanaf het begin intensief samen met onze klanten aan innovatieve en resultaatgerichte aanpakken. Door onze pragmatische aanpak weten de meest ambitieuze organisaties ons te vinden.

Actuele vacatures

Maak een afspraak

040 250 12 20
info@faring.nl
of via ons contactformulier

 Lees verder »

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren
sluiten