Faring vindt talent, gegarandeerd
Faring vindt talent, gegarandeerd

Internationaal

Faring Internationaal neemt voor u de zorgen uit handen wanneer u als internationaal opererend bedrijf nieuw talent zoekt. Of wanneer de medewerkers waarnaar u op zoek bent in Nederland niet te vinden zijn. Faring vindt voor u het het juiste talent waar ook ter wereld. Wij hebben een netwerk in 50 landen op 5 continenten van partners die op eenzelfde manier te werk gaan.

U geeft het totale proces van werving en selectie uit handen, waarbij u voortdurend op de hoogte wordt gehouden van de verschillende stappen in dat proces. 

Posities in het buitenland


Door ons wereldwijde netwerk kennen we de locale cultuur. De couleur locale vormt een essentieel onderdeel in het selectieproces. Faring is daarom uw partner bij het aanstellen van nieuw talent voor een vestiging in het buitenland.

International recruitment

Met de huidige ontwikkelingen op de arbeidsmarkt bestaat de mogelijkheid dat het talent dat u nodig heeft om de positie die u vacant heeft in Nederland niet te vinden is. Faring vindt niet alleen uw nieuwe kandidaat, maar zorgt ook dat alle zaken eromheen goed geregeld zijn. Uw nieuwe medewerker hoeft zich geen zorgen te maken over wettelijke bepalingen en zaken met betrekking tot emigratie.
Projectmanagement

Opent u een nieuwe vestiging, of zoekt u talent op meerdere locaties wereldwijd, dan kan Faring meerdere searches tegelijkertijd op meerdere locaties uitvoeren.

Wij dragen zorg voor de afstemming over de werkwijze met alle partners, de communicatie naar u en de financiële afhandeling.

Faring zet expertgroepen per branch in, zodat u op elk gebied verzekerd bent van het juiste talent.

Exclusief


U zoekt iemand die uw organistie versterkt en inspireert. Getalenteerd, creatief en slagvaardig. Iemand die naadloos aansluit bij de culturr en de omgeving van uw organisatie. Iemand met visie, die voor een nieuwe impuls zorgt.

Faring is uw partner bij het vinden van de perfecte aanvulling op uw team. Door aan elkaar te commiteren geeft u al uw zorgen over het vinden van het juiste talent uit handen. Faring draagt zorg voor het totale proces. Wij gaan exclusief voor u aan de slag.

Faring heeft veel ervaring met het invullen van managementposities. De consultants van Faring hebben dan ook allen kennis van en ervaring met leiding geven in organisaties.

Transparant proces

Om succes en betrokkenheid te garanderen maken we gebruik van een transparant proces.

Klik hier voor een schematische weergave van het proces

 Lees verder »

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren
sluiten