Standaard afbeelding
success ensured

vacancies


More vacancies »
Brainport, the world's smartest region

Brainport region Eindhoven is doing very well. Our region is the industrial hightech center of the Netherlands. Based on technology and design. Together with Amsterdam en Rotterdam, Brainport forms the economical fundaments of the Netherlands

The Intelligent Community Forum (ICF) in New York declared Brainport region Eindhoven ‘Intelligent Community of the Year 2011’! Which means we may call us the world's smartest region.Ambassadors

Mieke van Zadelhoff, Consultant Human Resources Benteler Engineering Services: 

"Onder het motto 'afspraak is afspraak' is het prettig samenwerken. De communicatie is doelgericht en plezierig."

 

Mark Eck, Selectieleider Adviescentrum Waterwinning en Grondstof BrabantWater:

"Ik bewonder de doortastende pragmatische maar toch vriendelijke aanpak."


Robert Soda-Cotic, Manager Director Geze Nederland: "De goede en heldere procedure heeft als resultaat kwaliteit en het vinden van de juiste kandiaat."


Lees meer...

Download hier de brochure:

Download de brochure van Faring Talent Search

Dienstverlening die bij u past

Iedere organisatie kent zijn eigen uitdagingen. Faring begrijpt dat. Ondersteuning op het gebied van werving, selectie en talentmanagement is daarom altijd maatwerk.

Talent Search

Wilt u ondersteuning bij het vinden en/of het selecteren van kandidaten? Faring vindt de beste talenten die de markt te vinden heeft. Faring vergroot de vijver van talenten doordat we gebruik maken van ‘direct search’. Dit betekent dat we niet alleen afwachten tot het juiste talent zich bij ons meld maar ook op zoek gaan naar   talenten die zich nog niet actief op de arbeidsmarkt bewegen.

En zijn de juiste professionals niet te vinden in Nederland? Faring heeft een wereldwijd netwerk voor het vinden van het juiste talent voor uw organisatie. Bovendien vindt Faring niet alleen uw nieuwe kandidaat, maar zorgt ook dat alle zaken eromheen goed geregeld zijn. Uw nieuwe medewerker hoeft zich geen zorgen te maken over wettelijke bepalingen en zaken met betrekking tot emigratie.

Ook als u internationale vestigingen heeft, maar geen toegang tot de lokale arbeidsmarkt is Faring uw partner. Wij hebben een netwerk van 60 partners wereldwijd en wij kennen onze lokale partners persoonlijk. Zo heeft u één contactpersoon, maar wel toegang tot de hele wereld.

Lees meer over ons internationale dienstverlening
 

Talentmanagement

Wilt u ondersteuning bij de ontwikkeling van uw medewerkers? Talent dat gevonden wordt door Faring ondersteunen we in de eerste periode, bijvoorbeeld door middel van coaching. Maar uiteraard kunnen we u ook helpen uw andere medewerkers te ontwikkelen. Dit doen wij samen met partners die veel ervaring met het veranderen van organisaties en individuen hebben.

Lees meer over Faring Talentmanagement


HR-ondersteuning

Kunt u kennis gebruiken bij andere HR-vraagstukken? Graag delen wij onze kennis met u over onderwerpen die uw aandacht hebben. Gerelateerd aan ons vak, maar ook aan uw branche.

Zo kunnen wij u ondersteunen bij het verbeteren van uw eigen HR-processen. Denkt u bijvoorbeeld aan workshops gesprekstechniek voor uw HR-afdeling of het outsourcen van de mensen van wie u afscheid moet nemen. Ook kunnen we u ondersteunen bij het inrichten van uw recruitmentproces of het opzetten van international recruitment.Read more »

agenda
24 jun »
7 jun »
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren
sluiten