Standaard afbeelding
succes ontstaat in een inspirerende omgeving

Faring vindt talent

Faring vindt voor u de beste kandidaten die de markt te bieden heeft. Waar ook ter wereld. Faring maakt dit waar door een uitgekiend wervings- en selectieproces en een uitgebreide ervaring en kennis op het gebied van talent recruitment, zowel nationaal als internationaal.

Faring deelt kennis. Kennis op het gebied van werven. Als partner kunnen we u een geslaagd wervingsproject garanderen. Wij zijn in staat om goed in te spelen op uw wensen en behoeften en hierdoor effectief, doeltreffend en slagvaardig te acteren. Uiteindelijk is het succes dat telt!

Faring benadert elk wervingsproces projectmatig. De specifieke aanpak en wervingsstrategie wordt vooraf gedefinieerd. Evenals de communicatie rondom het project. Helder en transparant. Inzichtelijk op elk moment.

Make an appointment

+31 40 250 12 20
info@faring.nl
or through our contact form

 

Direct search

Faring Talent Search maakt gebruik van direct search. Dit betekent dat we uw nieuwe medewerker direct in de markt vinden. We benaderen talenten die op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen én mensen die niet actief op zoek zijn.Lees verder »

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren
sluiten