Succes ontstaat in een inspirerende omgeving
Succes ontstaat in een inspirerende omgeving

Contactinformatie

Wilt u meer weten over de dienstverlening van Faring? Neem dan contact met ons op.


telefoon 040 - 250 12 20
e-mail info@faring.nl
of maak gebruik van het contactformulier

 

 

Faring-partners BentelerMieke van Zadelhoff
Consultant Human Resources Benteler Engineering Services

“Faring verdiept zich goed in de opdrachtgever en weet snel tot de kern van de zaak te komen. In mijn beleving wordt er net een stapje meer gezet om de juiste kandidaten voor te kunnen stellen. De communicatie is doelgericht en er wordt op structurele wijze teruggekoppeld. Het wervingsproces is weloverwogen en de kandidaten zijn goed geïnformeerd. Faring hanteert zeker niet de tactiek van ‘zoveel mogelijk sturen en maar zien wat blijft kleven’ maar maakt eerst zelf kennis met de kandidaten. Onder het motto ‘afspraak is afspraak’ is het plezierig samenwerken.”


Faring-partner BrabantWaterMark Eck
Selectieleider Adviescentrum Waterwinning en Grondstof

"Het was fijn om samen te werken met Faring. Ik bewonder de doortastende pragmatische maar toch vriendelijke aanpak."


Faring-partner GezeRobert Soda-Cotic
Manager Director Geze Nederland


"Wat ik waardeer in Faring is dat niet wordt uitgegaan van een functieomschrijving, maar er eerst diepgaande gesprekken plaatsvinden. De persoonlijke aanpak leidt tot een goede relatie en de goede en heldere procedure heeft als resultaat: kwaliteit en het vinden van het juiste talent. De drie kandidaten die Faring mij voorstelde, wilde ik ook alle drie spreken. Dankzij Faring is ons team uitgebreid met het talent dat we zochten."

Actuele vacatures
Lees verder »

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren
sluiten