Standaard afbeelding
succes ontstaat in een inspirerende omgeving

Ambassadeurs

Mieke van Zadelhoff, Consultant Human Resources Benteler Engineering Services: "Onder het motto 'afspraak is afspraak' is het prettig samenwerken. De communicatie is doelgericht en plezierig."

Mark Eck, Selectieleider Adviescentrum Waterwinning en Grondstof BrabantWater:
"Ik bewonder de doortastende pragmatische maar toch vriendelijke aanpak."

Robert Soda-Cotic, Manager Director Geze Nederland:
"De goede en heldere procedure heeft als resultaat kwaliteit en het vinden van de juiste kandiaat."

Lees meer...


Talenten beoordelen

Een passend team is het succes van uw organisatie. Hiervoor moeten uw mensen niet alleen over de juiste kennis, capaciteiten en vaardigheden beschikken, maar ook de motivatie, interesse en het gedrag is hierbij van groot belang. Voor een gedegen beoordeling van uw (huidige en toekomstige) medewerkers werkt Faring hierbij samen met i-Test Talentcenter. I-test TalentcenterZodat we zeker weten dat een kandidaat in uw organisatie past.

Download hier de brochure:

Download de brochure van Faring Talent Search

Faring vindt talent, gegarandeerd.

Faring vindt voor u de beste kandidaten op het gebied van sales en management die de markt te bieden heeft. Gegarandeerd. Waar ook ter wereld. Faring maakt dit waar door een uitgekiend wervings- en selectieproces en een uitgebreide ervaring en kennis op het gebied van talentrecruitment. De expertise en ervaring van Faring ligt zowel in de profit- als in de non-profitbranche.

Kenmerken van Faring Talent Search

  • Uitgebreide ervaring en kennis op het gebied van talentrecruitment
  • Helder en transparant werving- en selectieproces
  • Garantietermijn van 6 maanden
  • Succesvol ondernemen door talentmanagementActuele vacatures

Maak een afspraak

040 250 12 20
info@faring.nl
of via ons contactformulier

 

Direct search

Faring Talent Search maakt gebruik van direct search. Dit betekent dat we uw nieuwe medewerker direct in de markt vinden. We benaderen talenten die op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen én mensen die niet actief op zoek zijn.Lees verder »

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren
sluiten